Anbefalinger

Betina Jørgensen

"Jeg kan varmt anbefale Rebekka Zahl Christensens Hårtest. jeg har nu været igennem 2 test med 3 måneders mellemrum.
I den første test får man lidt en aha oplevelse.
Testen viser dig hvad din krop indeholder og overblik over kroppens tilstand. Den viser dig ting du ikke har en chance for at vide selv.
Kroppen påvirkes af det du udsætter den for, det havde jeg pænt ignoreret 🙂 for det er federe at ikke tænke over det.
Men blev super motiveret til at ændre nogle af mine vaner og passe bedre på min krop.
Testen bliver gennemgået af Rebekka så du står ikke med nogen tvivl efterfølgende.
Testen bliver sendt til dig på mail du har det altid ved hånden.Testen og er meget detaljeret, og Rebekka er super behjælpelig hvis du har spørgsmål. Jeg var endda så heldig at få ekstra materiale så jeg kunne kombinerer min mad rigtigt.
Rebecca er rigtig god til at vejlede, og støtte op i ens proces og har rigtig mange gode forslag til gode overgange til en bedrem kost. Og en bred viden inden for kostvejledning.
Jeg finder mig selv rigtig godt motiveret efter et besøg hos Rebekka.
Jeg kan stærkt anbefale at få overblik over din krops tilstande og lade Rebekka hjælpe dig til en bedre krop som kan forebygge sygdomme og hjælpe til velvære.
Min krop takker mig og jeg takker Rebekka"


ANNELINE HERLEV NIELSEN

"Tusind tak til Rebekka Zahl Christensen for en super spændende hårtest og kostvejledning. Det var virkelig interessant at få et overblik over min kropstilstand, og det har gjort mig motiveret til at lave ændringer i kost og vaner fremadrettet.
Man får udfra hårtesten et overblik over hvad man mangler af vitaminer og mineraler og en liste med fødevarer man bør undgå samt en personlig fødevareplan.
Rebekka er en virkelig dygtig formidler og man får en meget dybdegående og meget professionel gennemgang af ens krops-tilstand.
Jeg glæder mig til at komme igang og få implementeret kostråd og sammensætningen af fødevarer i min hverdag, og mærke de ændringer jeg ved kommer til at ske.
Tak Rebekka 💚
Jeg kan varmt anbefale alle at få tage hårtesten og få en dybere forståelse af sin egen krop og hvad den behøver"